مقالات

چگونه حساب توییتر خود را حذف کنیم

حذف حساب توییتر

اگر می‌خواهید این سرویس را به‌طور کامل ترک کنید، می‌توانید حساب خود را حذف کنید، اگرچه این حساب برای مدتی در اطراف باقی خواهد ماند تا در نهایت در دنیای دیجیتال بزرگ ناپدید شود.

حذف اکانت در دو مرحله اتفاق می افتد: ابتدا اکانت غیرفعال می شود که بلافاصله آن را از سایت خارج می کند. اگر دوباره آن را لمس نکنید، 30 روز بعد حساب واقعی پاک می شود. این به افرادی که به‌طور تصادفی غیرفعال می‌کنند (یا افکار دومی دارند) یک خروجی می‌دهد، زیرا در آن دوره مهلت، می‌توانند حسابی را با تمام داده‌های دست نخورده احیا کنند.

ممکن است پیچیده به نظر برسد، اما واقعاً اینطور نیست. برای از بین بردن همه چیز، تنها کاری که باید انجام دهید این است که غیرفعال کردن را درخواست کنید و هرگز به عقب نگاه نکنید. فقط چند دقیقه طول می کشد، بنابراین می توانید خیلی سریع از آنجا خارج شوید.

توجه: اگر به جای آن می خواهید نام کاربری خود را تغییر دهید، نیازی به حذف حساب خود ندارید. در عوض، به حساب کاربری خود > اطلاعات حساب > نام کاربری در تنظیمات توییتر بروید .

اختیاری: ابتدا از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید

اگر عجله زیادی برای حذف ندارید، می توانید ابتدا یک کپی از داده های توییتر خود تهیه کنید . شاید شما یک ادم داده باشید، یا می دانید که در آینده می خواهید در خط حافظه قدم بزنید. در هر صورت، یک فایل فشرده با آرشیو توییت‌ها، اطلاعات فالوور و موارد دیگر دریافت خواهید کرد.

چگونه حساب توییتر خود را غیرفعال کنیم

  1. وارد حساب کاربری خود شوید. در نوار پیمایش سمت چپ، روی نماد More (یک نماد دایره با سه نقطه افقی) کلیک کنید. اگر فقط نماد را می بینید، زمانی که ماوس خود را روی آن نگه دارید، نام آن ظاهر می شود.

 

  1. روی Settings and Support و سپس Settings and privacy کلیک کنید .

  1. حساب خود را انتخاب کنید .
  1. غیرفعال کردن حساب خود را انتخاب کنید .

 

  1. روی لینک قرمز رنگ غیرفعال کردن کلیک کنید . اگر می خواهید ادامه دهید، باید رمز عبور خود را نیز وارد کنید.

اکنون حساب شما باید غیرفعال شود. مجدداً، شما 30 روز فرصت دارید تا هر گونه پشیمانی از خود نشان دهید. کافی است دوباره با همان اطلاعات کاربری خود وارد شوید، سپس تأیید کنید که می خواهید حساب خود را دوباره فعال کنید. اگر حساب را بازیابی کنید، ممکن است کمی زمان ببرد تا تمام داده های شما به طور کامل بازیابی شوند (توئیت ها، لایک ها و غیره).

همچنین توجه داشته باشید که نام‌های کاربری در توییتر را می‌توان پس از آزاد شدن مجدداً مورد استفاده قرار داد—بنابراین شخص دیگری می‌تواند آزادانه آن کنترل آنلاین را در اختیار بگیرد و آن‌طور که می‌خواهد از آن استفاده کند. آدرس ایمیل شما نیز پس از 30 روز برای استفاده با یک حساب دیگر در دسترس خواهد بود، در صورتی که بخواهید در آینده ای دور به سرویس بازگردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *